De opnamestudio

De Gitaarschool beschikt over een professionele analoge 24 sporen studio, gehuisvest in de Kinkel in Bemmel. De studio is eigenlijk wel een beetje onze trots, we maken hier graag lange dagen. Het is een zeer inspirerende en sfeervolle plek en het analoge karakter draagt daar erg aan bij. Voor ons is eigenlijk weinig leuker dan een lange avond opnemen en muziekmaken op deze plek.

De studio is geschikt voor opnames op divers gebied: bandjes, singer-songwriters, koren, groepen, soloartiesten en orkesten en eigenlijk alles wat je kunt bedenken. We beschikken over een grote diversiteit aan microfoons, van grootmembraam-condensators tot alle bekende dynamische microfoons inclusief een aantal echte vintage spullen.

Tevens organiseren we workshops voor het basisonderwijs en het bedrijfsleven en organiseren we met regelmaat kinderfeestjes. Wat betreft workshops is hier veel mogelijk, denk bijvoorbeeld ook aan vrijgezellenfeestjes. We ontwikkelen graag een workshop op maat.

Heeft u interesse om bij ons te komen opnemen neemt u dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak om alles goed door te spreken en een prijs te kunnen bepalen. De studio wordt alleen verhuurd inclusief een van onze eigen engineers.