Docenten

Len Verstijnen

Len studeerde in 2008 af aan het conservatorium van Utrecht, richting Jazz&Pop en volgde lessen bij Marcel Karreman, Eef Albers en Wim Bronnenberg.

Len is samen met Sjoerd momenteel de eigenaar van De Gitaarschool en de Guitar Factory. Al tijdens zijn studie was hij veel bezig met het muziekonderwijs en gaf hij les op verschillende muziekscholen. In 2009 ontmoet hij Jan, eigenaar van Gitaarschool Jan van den Hul. Hij gaat met hem samenwerken en vanaf 2012 wordt hij mede-eigenaar van De Gitaarschool. Toen Jan met pensioen ging nam Len, samen met zijn compagnon van de Guitar Factory, De Gitaarschool over.

Als vaste gitarist van Caramel en Lollypop is hij met regelmaat op het podium te vinden. Zijn grootste inspiratiebronnen: James Taylor, Beyonce, The Staves, D’Angelo, Ed Sheeran, Pat Metheny en nog vele anderen.

Sjoerd Krul

Sjoerd Krul is mede eigenaar van De Gitaarschool. Hij is een veelzijdige gitarist uit Utrecht, waar hij aan het conservatorium studeerde. In 2011 behaalde hij zijn diploma. Sindsdien is hij werkzaam als gitaardocent en speelt hij in verschillende bands waaronder Jo Goes Hunting en Anthony Burford.

Naast zijn eigen ontwikkeling vindt hij het te gek om anderen daarbij te helpen. De ervaring die hij de afgelopen tien jaar heeft opgedaan als muzikant, past hij dan ook met grote regelmaat toe in zijn lessen.

Eva Aukes

Eva Aukes studeerde in 2013 af als klassiek gitariste aan het Conservatorium van Amsterdam bij Lydia Kennedy met als bijvak flamenco gitaar bij Eric Vaarzon Morel. Tijdens haar studie verdiepte ze zich in de kunst van het begeleiden van solisten, waaruit het duo “Guitarra e Mistério” met Portugese gitarist Rafael Fraga voortvloeide. Met vele invloeden zoals klassiek, flamenco, pop, wereldmuziek en folk heeft Eva zich ontwikkeld tot breed opgeleide gitariste, zowel als docente als op het podium.

Opzoek naar verbreding als muzikant begon ze na haar bachelor aan een master in elektronische muziek, waarbij ze alles leerde over programmeren en interactieve aspecten van muziek. Na deze opleiding begon ze het duo Eva&Cecylia, met altvioliste Cecylia Fenrych, waarmee ze zang, gitaar en altviool laat samenkomen met elektronische muziek.

Herman Lamers

Herman woont in Druten en is naast muziek gek op katten. Hij studeerde af aan het conservatorium van Arnhem. Hij werkt sinds 2014 voor De Gitaarschool op maandag op onze locatie in Zetten en op woensdagen in Bemmel.
Hij heeft gewerkt op verschillende middelbare scholen en verzorgt ook lessen op andere muziekscholen. Herman’s specialiteit naast de gitaar is de basgitaar en de contrabas. Kom je voor baslessen naar De Gitaarschool, dan kom je bij Herman.
Herman is met regelmaat op het podium te vinden bij bigband Ravestein, trio Nancy en de Ereprijs. Hobby’s: katten, uiteten en live-optredens.