Over ons

De Gitaarschool bestaat al sinds 2004 en is in eerste instantie opgezet door Jan van den Hul. In 2009 is Len Verstijnen bij De Gitaarschool komen werken, eerst alleen als docent en sinds 2012 als mede-eigenaar. We zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bloeiende gitaarschool waar inmiddels meer dan 130 leerlingen lessen volgen.

Over ons

We verzorgen naast de reguliere lessen jaarlijks een aantal leuke activiteiten. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse kampvuuravond in september: een dag met sportactiviteiten, een bbq en aan het einde spelen we met z’n allen gitaar rond het kampvuur. Daarnaast hebben we elk schooljaar een projectweek waar de cd-opname centraal staat.

Naast mogelijkheden voor gitaarlessen hebben we een professionele analoge opnamestudio. In de studio maken we regelmatig geluidsopnames van verschillende gezelschappen: koren, bandjes en scholen. Daarnaast hebben we een aantal zeer interessante activiteiten ontwikkeld, waaronder kinderfeestjes, bedrijfsworkshop en schoolprojecten.

In januari 2016 doet Sjoerd Krul zijn intrede als mede-eigenaar van De Gitaarschool. Len en Sjoerd zijn al vrienden en collega-gitaristen sinds hun studententijd en hebben samen in Utrecht de Guitar Factory opgezet. Toen Jan met pensioen ging was het dan ook vanzelfsprekend om samen De Gitaarschool te gaan runnen.